Stötdämpande och vridningssäker sula

Förutom att göra sulan lättare, ökar den stötdämpningsprestandan och fungerar som en stabilisator på ojämn mark och i trappor. Den deformeras inte och garanterar stabilitet och komfort under hela skons livstid.

Den säkerställer maximal komfort och stötdämpning på alla ytor. Antistatisk sula i gummi med bra grepp, resistent upp till 300°C (HRO-certifierat), garanterar de högsta halterna av halkskydd.

Motståndskraftig mot slitage, oljor och kolväten utan att göra märken på golv.

Exklusiv tåhätta i kolfiber

Förutom att den är lättare garanterar den en bredare passform och en bättre balans mellan skon för överlägsen komfort. Den är metallfri och garanterar värmeisolering vid extrema temperaturer överlägsen aluminium- eller stålhättor, vilket bibehåller en konstant kroppstemperatur. Tåhätta certifierad enligt EN ISO 22568-1: 2019 krav

Återvunnet material som andas

Tillverkad av återvunnet material. Värmeformat i polyuretanskum med dubbeldensitet. Andas och absorberar fukt snabbt tack vare en perforering på sulan som gör att din fot alltid är torr. Förekomsten av aktivt kol håller foten fri från dåliga dofter. Komplett med stötdämpande hälstöd för att minska stötar längs hela ryggraden och bågstöd för att säkerställa större komfort.

Den injicerade mellansulans anatomiska form, till skillnad från de avtagbara innersulorna, är oföränderlig under hela skons livstid. Efter fotens naturliga morfologi erbjuder den naturligt stöd till alla dess punkter, vilket garanterar maximal komfort.